nieuws

Cees Buisman opnieuw juryvoorzitter Water Innovator of the Year

Publicatie

14 jul 2014

Categorie

Watervisie

Soort

nieuws

Tags

Momenteel wordt de longlist samengesteld van innovatieve bedrijven, personen of technologieën die de industrie helpen in zijn ambitie om industriewater of afvalwater goedkoper, betrouwbaarder en duurzamer te produceren of verwerken.  In het najaar stelt de jury een short list samen van meest veelbelovende Waterinnovators. De genomineerden kunnen zich vervolgens presenteren via een film van 56 seconden op het internet en zullen tijdens het congres Watervisie 2014 een pitch van vijf minuten verzorgen. Uiteindelijk bepalen de bezoekers van www.watervisie.com, bezoekers van het congres én de vakjury samen wie de titel waterinnovator of the Year 2014 mag voeren.

 

Aquaver

Tijdens Watervisie 2013 streden vier innovatieve bedrijven om de titel Water Innovator of the Year. Uiteindelijk werd Rob Hollering van Aquaver uitgeroepen tot Water Innovator of the Year 2013. De  Vacuüm Membraan destillatie-techniek die het bedrijf op industriële schaal wist te brengen, was volgens de jury zeer innovatief en economisch kansrijk in gebieden met waterstress.

 

Inschrijven

U kunt zich nog tot 1 oktober inschrijven voor de Water Innovator of the Year. Heeft u een innovatief idee, een slimme combinatie van technieken of kent u mensen die baanbrekend werk verrichten op het gebied van industriewater. Meldt hen of uzelf aan op de site www.watervisie.com

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.