BASF is wereldwijd de nummer 1 in chemie – The Chemical Company. We ondersteunen onze klanten in vrijwel alle sectoren om succesvoller te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen spelen we een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaat bescherming, energie-efficiency, voeding en mobiliteit.

BASF Nederland BV is in korte tijd sterk gegroeid. Met hoofdzetel in Arnhem en vestigingen in De Meern, Maastricht, Nijehaske en Oosterhout telt het bedrijf inmiddels zo’n 740 medewerkers. De activiteiten lopen uiteen van de productie van katalysatoren en bindmiddelen tot de verkoop van producten voor de bouwindustrie.

 

Postbus 1019
6801 MC Arnhem
+31(0)26 371 71 71
info@basf.com

Chemelot is ontworpen vanuit één centrale gedachte: het samenbrengen van kennis en vaardigheden die normaliter alleen toebehoren aan grote organisaties, en deze toepassen binnen een flexibele community van kleine en grote chemische bedrijven, die de kijk op de chemische industrie ingrijpend verandert. Diverse bedrijven hebben hier een succesvolle en innovatie-gedreven chemie- en materialencommunity van Nederland tot stand gebracht. Dit gebeurt in een omgeving waar gelijkgestemde bedrijven van elke leeftijd en omvang profiteren van gedeelde kennis, korte afstanden, uitstekende faciliteiten en open innovatie om de ontwikkeling van nieuwe producten en producttoepassingen te versnellen.

 

Bezoekadres:
Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen
T. +31464763019

Evides Industriewater levert 100,3 miljoen m3 proceswater per jaar en zuivert 98,8 miljoen m3/1,3 miljoen VE afvalwater per jaar. Elke dag wordt er gewerkt aan ingenieuze oplossingen op het gebied van proceswater, afvalwaterzuivering en waterhergebruik voor de (petro)chemische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Evides Industriewater heeft 75 installaties waaronder 12 DBFO-plants en tal van mobiele installaties in de Benelux en Duitsland.

Schaardijk 150
3063 NH Rotterdam
sales@evides.nl

Op watergebied kennen we een soort tweestrijd: enerzijds hebben we water nodig om te drinken en voor de industrie, de agrarische sector, transport en recreatiedoeleinden. Anderzijds vormt water een bedreiging door overstromingen. Omdat waterkwaliteit, watertransport, waterveiligheid en waterbeheer vaak hand in hand gaan, moet integraal naar oplossingen worden gekeken. Iv levert integrale en innovatieve adviezen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit.

De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd kan worden vermarkt. Samen met Wetsus, het CEW en CIV Water vormt het een innovatieketen voor de watertechnologie op de WaterCampus in Leeuwarden.

Van het eerste idee, research & development tot succesvolle export in de vorm van commerciële (inter)nationale projecten. Water Alliance helpt bij het koppelen van internationale vraag en aanbod, marketing en matchmaking. Dankzij het brede netwerk worden ontwikkelingen versneld en concrete business gerealiseerd. Samen vormt het in Nederland de Europese Water Technology Hub.

Water Alliance
Agora 4, 8934 CJ Leeuwarden
Postadres: Postbus 7560 8903 JN Leeuwarden
+31 (0)58 284 90 44 | info@wateralliance.nl