platform-event

Deltavisie 2021: Smart

Wanneer

17 Jun 2021

Platform

Petrochem

Organisatie

Industrielinqs pers en platform

De industrie is in transitie. Daar is veel slimheid voor nodig. Slimme innovaties en misschien ook disruptieve oplossingen. Digitalisering kan helpen, maar ook nieuwe manieren van kijken. Want hoe kunnen huidige medewerkers hun weg vinden in een veranderende omgeving? En wat wordt van de toekomstige generatie slimme medewerkers verwacht? Tijdens Deltavisie willen we daar met talks en talkshows meer inzicht in krijgen.

Ook zullen de finalisten van de Plant Manager of the Year 2021 zich presenteren en maakt de jury de winnaar bekend.

 

Programma Deltavisie 2021

Ochtend: voorprogramma met partners.

Hoofdprogramma:

13.30 uur Welkom door dagvoorzitter Joost Hoebink en gespreksleider Wim Raaijen (Industrielinqs).

13.35 uur Smart Innovation. Welke innovaties zijn nodig en hoe gaan we daar zo slim mogelijk mee om?

  • Talk – expert geeft in 8 minuten zijn/haar visie op smart innovation
  • Talkshow met onder anderen Plant Manager of the Year 2020 Mirjam Verhoeff (Covestro), professor Egbert-Jan Sol (TNO), Henk Veldink (Hexion) en Simon Jagers (Samotics)

14.20 uur korte pauze

14.30 uur Pitches finalisten Plant Manager of the Year 2021

  • Yolande Verbeek (Uniper), At Plasman (Nedmag) en Mark Gerards (Sabic) mogen in een korte pitch hun nominatie kracht bijzetten. Aan tafel worden vragen van jury en uit het publiek aan ze gesteld.

15.15 uur korte pauze

15.25 uur Smart People. Hoe kunnen huidige medewerkers hun weg vinden in de transitie en wat wordt van de toekomstige generatie ‘smarts’ verwacht?

  • Talk – Young professional Tes Apeldoorn (Neste) geeft in 8 minuten haar visie op de toekomst van de industrie en haar rol daarin.
  • Talkshow met Mirjam Verhoeff (Covestro), Inge Godts (auteur Topsnelheid op de industriële werkvloer), Pip van Dijk (Cabot, Techniekheld 2019), Jan van Dinther (Siemens, Jong Haventalent 2021)

16.10 uur Bekendmaking Plant Manager of the Year 2021

16.25 uur Afsluiting

16.30 uur Borrel (indien fysieke deelname mogelijk is)

Deltavisie 2021 wordt in ieder geval online uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy. Op het moment van het aanbieden aan de drukker is nog niet duidelijk of er ook fysiek publiek aanwezig mag zijn. Schrijf gerust in via www.petrochem.nl voor de kosteloze livestream (pay as you like) en houd de site ook in de gaten als je – indien mogelijk – er fysiek bij wilt zijn.

 

Initiatiefnemers:

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.