platform-event

European Industry & Energy Summit 2021

Wanneer

7 Dec 2021

Platform

Utilities

Organisatie

Industrielinqs pers en platform

De Europese procesindustrie en energiesector zijn medeverantwoordelijk voor het veroorzaken van de klimaatverandering. Maar aan de andere kant kunnen zij ook een belangrijke bijdrage leveren aan het bieden van oplossingen. De European Industry & Energy Summit streeft ernaar ideeën, technologie, plannen & projecten te stimuleren om deze uitdaging aan te gaan door alle relevante partijen en expertise uit heel Europa samen te brengen.

Dit jaar vindt de summit plaats op 7 & 8 december in Rotterdam Ahoy. De summit is zowel fysiek als online bij te wonen! De summit richt zich op een verscheidenheid aan onderwerpen zoals emissievrije waterstof, chemcycling, energie-efficiëntie, elektrificatie, carbon capture, usage and storage (CCUS), biobased industry en meer. Al deze technologieën kunnen een duurzame toekomst mogelijk maken.

Nieuw op de summit: De Dragon’s Den of Transition is een nieuw onderdeel van de summit. De organisatie wil een podium bieden voor hoopvolle innovaties op het gebied van Europese industriële transformatie en ze ook verder op weg helpen. Op woensdagmiddag 8 december kunnen vijf geselecteerde bedrijven hun innovaties pitchen aan vijf Dragons, vertegenwoordigers van ontwikkelmaatschappijen, funds, overheden, banken en/of investeringsmaatschappijen. Zij kunnen zelf reageren op de pitches, contacten leggen en zelfs aanbiedingen doen.