nieuws

Tebodin en Hogeschool Utrecht breiden partnership uit

Publicatie

12 sep 2014

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Tebodin is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. Tebodin biedt opdrachtgevers wereldwijd onafhankelijke services, op basis van de kennis en ervaring van 4.900 werknemers in de volgende marktgebieden: industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van kantoren verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Tebodin is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming. Bekijk hier een Bizz56”-filmpje van Tebodin.
Hogeschool Utrecht wil bijdragen aan een duurzame kennissamenleving waarbij de mens het uitgangspunt is. Waar studenten en medewerkers zich kunnen ontplooien en thuisvoelen. De school wil in samenwerking met haar relaties durven te experimenteren en innoveren. Hogeschool Utrecht biedt studenten en medewerkers kansen om zich optimaal te ontplooien in studie en werk, zodat iedereen zijn capaciteiten zo goed mogelijk in de praktijk kan brengen. Bekijk hier een Bizz56”-filmpje van Hogeschool Utrecht.
Met het Industrielinqs partnership bieden we contact, zichtbaarheid en bereik in platforms rond de procesindustrie, verduurzaming, energiesector, maakindustrie en onderhoud.
Op deze website kunt u meer lezen over een Industrielinqs partnership.

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.