nieuws

Water Innovators gezocht

Publicatie

21 dec 2018

Categorie

Watervisie

Soort

nieuws

Tags

Water Innovator of the Year

Op 14 februari organiseert het Watervisie Platform opnieuw de Water Innovator of the Year verkiezing. Innovatieve bedrijven, startups of vooruitstrevende overheden kunnen tot 20 januari inschrijven voor de verkiezing. De beste drie Waterinnovators verzorgen een pitch tijdens het Watervisie Congres op 14 februari bij Heineken Zoeterwoude.

De Water Innovator of the Year verkiezing is een onderdeel tijdens het Watervisie congres. We gaan op zoek naar innovatieve bedrijven, start-ups of overheidsinstellingen die innovatie, duurzaamheid, publiek-private samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. We zoeken naar innovaties die het gebruik van (industrie)water goedkoper, duurzamer of efficiënter maken. Daarbij kijken we niet alleen naar technologie, maar ook naar samenwerking binnen de waterketen.

De genomineerden voor de award zullen tijdens Watervisie 2019 tijdens een pitch hun innovatie tonen aan het publiek. Uiteindelijk bepaalt een vakjury, samen met het publiek en de internetstemmers de uiteindelijke winnaar.

Wilt u deelnemen aan deze verkiezing kijk dan hier voor meer informatie

Bron: Watervisie Platform